COMPETITION SCHEDULE: 13 FEBRUARY 2022



Registration Africa Sprint Cup

(Juniors, Elite)

Technical Meeting

ATU ELITE SPRINT TRIATHLON CUP ATU JUNIOR SPRINT TRIATHLON CUP

FREE STATE SOUTH AFRICAN NATIONAL TRIATHLON CHAMPIONSHIPS

SA YOUTH SUPERSPRINT CHAMPIONSHIPS

SA PARA-ATHLETE CHAMPIONSHIPS

AGE GROUP SPRINT CHAMPIONSHIPS

Venue:	Maselspoort Resort
	Bloemfontein
	South Africa
Directions:	https://www.maselspoort.co

17h00

TRIATHLON

Waterbuck, Maselspoort

Waterbuck, Maselspoort

Hosted by:

Directions: https://www.maselspoort.co.za/contact/directions					TRIATHLON
FRIDA	1 4 FEBF	RUARY 202	1		
Start	Time Start Finish Duration		Action	Competition Category	Location
From 14:00		:00	Race Briefing (Any queries may be directed to TD in writing)	All Categories	PowerPoint Presentation on FST Website (https://fstriathlon.co.za)
SATUR	DAY 12	FEBRUAR	Y 2021		
Start	Time Finish	Duration	Action	Competition Category	Location
		05h54	Sunrise		
13h30	14h15	45min	Cycle course familiarisation	ATU Sprint African Cup (Junior & Elite) Age Group Sprint & Para Athletes	Maselspoort
14h15	14h30	15min	Run course familiarisation	ATU Sprint African Cup (Junior & Elite) Age Group Sprint & Para Athletes	Maselspoort
14h30	15h00	30min	Swim course familiarisation	ATU Sprint African Cup (Junior & Elite) Age Group Sprint & Para Athletes	Maselspoort
13h00	14h00	1h00	Meeting	LOC, Life guards, Medical, Traffic	Waterbuck, Maselspoort
16h00	16h30	30min	Registration South African Championships (Supersprint: 12 - 15)	Provincial Team Managers	Waterbuck, Maselspoort
16h30	17h00	30min	Registration South African Championships (AG Sprint)	Provincial Team Managers	Waterbuck, Maselspoort

19h04 Sunset

1h30

1h00

18h30

18h30 19h30

SUNDAY	SUNDAY 13 FEBRUARY 2021								
Time			Action	Competition	Category	Location			
Start	Finish	Duration 05h54							
06h30	06h55	25min	Sunrise Technical Meeting	Waterbuck, Maselspoort					
07:00	08:00	1h00	Bike check in	Technical Officials Youth, Para-athletes; AG Sprint		Transition, Maselspoort			
			Supersprint Distance						
08h00	09h00	1h00	Youth (400m	M SA Youth Supersprint Triathlon Championships	Female 12 - 15	Maselspoort			
08h15	09h00	45min	swim, 10km bike, 2.5km run)		Male 12 - 15				
08:35	11h15	2h40	Sprint Distance Para-athletes (750m swim, 20km bike, 5.0km run)	SA Paratriathlon Triathlon Championships	Male / Female	Maselspoort			
09h00	11h30	2h30	Age Group Sprint Distance	SA Age Group Sprint Triathlon Championships	AG Female 45 - 70+	Maselspoort			
09h15	11h15	2h00	(Male and Female 45 to 70+) (750m swim, 20km bike, 5.0km run)		AG Male 45 - 70+				
09h30	11h30	2h00	Age Group Sprint Distance		AG Female 20 - 44				
09h45	11h15	1h30	(Male 20 to 44) (750m swim, 20km bike, 5.0km run)		AG Male 20 - 44				
11h00	12h00	1h00	Bike check out	Youth, Para-athletes; Age Group		Transition, Maselspoort			
11h00	11h30	30min	Bike check in	Junior and Elite Athletes		Transition, Maselspoort			
11h30	12h00	30min	Medal ceremonies	Youth, Para-athletes; Age Group		Finish area Maselspoort			
11h40	11h45	5min	Junior Female Athlete Introduction		Female 16 - 19	Maselspoort			
11h45	13h35	1h40	Sprint Distance (750m swim, 20km bike, 5.0km run)						
11h55	12h00	5min	Junior Male Athlete Introduction	Africa Junior Sprint Triathlon Cup	Male 16 - 19				
12h00	13h20	1h20	Sprint Distance (750m swim, 20km bike, 5.0km run)						
12h55	13h00	5min	Elite Female Athlete Introduction		Elite Female	Maselspoort			
13h00	14h30	1h30	Sprint Distance (750m swim, 20km bike, 5.0km run)						
13h10	13h15	5min	Elite Male Athlete Introduction	Africa Elite Sprint Triathlon Cup	Elite Male				
13h15	14h30	1h15	Sprint Distance (750m swim, 20km bike, 5.0km run)						
14h30	15h00	30min	Bike check out	Junior and Elite Athletes		Transition, Maselspoort			
14h45	15h00	15min	Medal ceremonies	Junior and Elite Athletes		Finish area Maselspoort			
15h00	15h00 15h15 15min Technical Official Defriefing Technical Officials			Waterbuck, Maselspoort					
	19h03 Sunset								

Athletes (Uniform, bike check)

Technical Officials



Notes: 1. Bike check out will only be allowed at the scheduled times.

2. Road to exit resort will be closed within 15min after the check out time closes.